Plats honestos.

 

Ambient familiar. Plats honestos, elaborats en el moment, amb afecte i productes de primera. Carta variada amb especialitats en carn, peix i arrossos. Àmplia selecció de carns tendres i saboroses a la graella.

 

 

Veure GaleriaReservar

Sobre nosotraltres

Benvinguts al Centdinou.

Varem obrir les portes del nostre restaurant a Platja d’Aro el 2016 amb la intenció d’oferir, enmig d’una zona amb una creixent oferta en menjar ràpid, una cuina honesta que combina els plats de tota la vida amb creacions noves.

Donem especial importància al producte com a base per poder elaborar uns plats exquisits. Treballem amb producte fresc, de proximitat i de procedència controlada sempre que puguem i els plats es preparen al moment.

Amb ja alguns anys de rodatge, creiem que hem aconseguit oferir una carta variada amb plats gustosos per a tots els paladars, i una oferta sense igual en carns a la graella.

 

Restaurant Centdinou Platja d’Aro

Ingredients frescos, menjars saboroses.

Producte de mercat, peix fresc, carn de procedència controlada, postres artesans … Notaràs la diferència!

Testimonis

El que comenten sobre el Centdinou Platja d’Aro

“Lloc molt recomanable”

“Lloc molt recomanable per les facilitats i el tracte rebut. L’equip és professional i agradable però sense aclaparar, et sents ben atès i còmode. No vam provar la carn però tapeamos i la qualitat era bona. Repetirem per provar aquestes carns.”

Javi Z.

“Carn argentina riquíssima”

“El 119 de Platja d’Aro, és un restaurant excel·lent, vam sopar carn argentina riquíssima …. se’t desfeia a la boca. Realment exquisit, i en el tracte un deu, són molt molt agradables i simpàtics. Tornaré sense dubtar … Recomano 100%”

Miquel C. 

“Comida artesanal y deliciosa”

“Menjar artesanal i deliciós … Un lloc on anar sense pressa a degustar carns, peixos i postres de primera.”

Raúl R. 

“Arrossos increïbles.
Per no deixar d’anar.”

“Un lloc per repetir cada vegada que estiguem per la zona, arrossos increïbles i carns delicioses, tracte espectacular, per no deixar d’anar ..”

Jordi M. 

Horaris

TEMPORADA D’ESTIU 2020

Obrim tots els dies a partir del 05 de Juny:

  • Migdía: 13.00 h – 16.00 h
  • Nits: 19.30 h – 23.00 h

 

Reserva ara

Aforament limitat, ¡recomanem reservar taula!